Close

VisualFunding blir tilpasset mobile enheter

VisualFunding har jobbet for at løsningen også skal kunne fungere fint på mobile plattformer. Dette er en utfordring, da mobile flater kan være små, men vi har funnet gode løsninger som fungerer fint. Du kan nå selge / kjøpe andeler på din Iphone, Android, eller Ipad, uansett størrelse. Teknologien vi bruker er mye lik Google Maps. Her er de viktigste funksjonene:

  • Flytende bakgrunn
  • Automatisk sentrering ved valg av andel
  • Automatisk bilderotering
  • Raskere lasting (ca 80% raskere)
  • Alle elementer og tekster tilpasset mobil størrelse
  • Mulighet for å vise andelskartet i fullskjermvisning

Vi håper du liker de nye funksjonene, og at brukeropplevelsen er forbedret. Er det noe du ønsker å tipse oss om, som kan gjøre VisualFunding enda bedre, er det bare å kontakte oss. Vi tar alle henvendelser seriøst, og setter de opp på en prioriteringsliste vi jobber videre med.

Leave a Reply

Your email address will not be published.